Aktuellt

Vi gästar många olika evenemang och arrangerar ibland egna, här nedan är en lista med länkar till olika öppna evenemang varpå vi kommer befinna oss med såväl liveframträdanden som workshops, information och presentationer. Hoppas att vi ses i vimlet! 

Ang. Covid-19

Året 2020 har präglats av restriktioner pga av Corona-viruset Covid-19 och detta påverkar givetvis även vår planerade verksamhet. Vi uppmanar dig som är sjuk eller tillhör en riskgrupp att inte delta. Vi kommer även förlägga större delen av våra aktiviteter utomhus eller inomhus med möjlighet till distans och försöka upprätthålla en så normal verksamhet som möjligt. 

På gång: 

Sista föreställningen av Trasslet med nytt datum den 22 oktober. Alla som har anmält sig kommer att få mer information om detta.

Årets Känsloläger i Maj är inställt. Vi är mycket ledsna för detta men allas hälsa är viktigast just nu. I nuläget vet vi inte om det blir ett känsloläger i år.

Känsloklubben för hösten är nu spikad och vi kommer att ses vid fyra tillfällen. Dessa tillfälle kommer att fungera som en workshop uppdelad på flera gånger. Vi ses i vår lokal på Ehrensvärdsgatan 4, ett stenkast från Värnhemstorget i Malmö. Ibland har vi aktiviteter på andra platser och går då ut med informationen samma känslobklubbsvecka på Facebook och Instagram. Känsloklubben riktar sig till dig som är 12-25 år, samt dig som har en funktionsvariation och/eller har erfarenhet av psykisk ohälsa eller svåra känslor oavsett ålder.


Press:

Malmömusiker startar känsloläger, Sydsvenskan September 2018

Känsloläger utforskar det mörka, Lokaltidningen Lund Augusti 2018

Om projektet, Arvsfondens hemsida

Faktumpodden, live från Malmöfestivalen Augusti 2018

Säg det – Sen gör det vinner Framtidens musikpris 2019

Malmöprojekt om psykisk ohälsa kammade hem Framtidens musikpris, Sydsvenskan April 2019

Malmös första känsloklubb öppnar, Maj 2019

Världens första Känslogala arrangeras i Malmö