Aktuellt

Vi gästar många olika evenemang och arrangerar ibland egna, här nedan är en lista med länkar till olika öppna evenemang varpå vi kommer befinna oss med såväl liveframträdanden som workshops, information och presentationer. Hoppas att vi ses i vimlet! 

Ang. Covid-19

Våren 2020 har präglats av restriktioner pga av Corona-viruset Covid-19 och detta påverkar givetvis även vår planerade verksamhet. Vi uppmanar dig som är sjuk eller tillhör en riskgrupp att inte delta. Vi kommer även förlägga större delen av våra aktiviteter utomhus och försöka upprätthålla en så normal verksamhet som möjligt. 

På gång: 

Sista föreställningen av Trasslet Kommer skjutas fram och få ett nytt datum, alla som har bokat plats kommer att få information.

Årets Känsloläger i Maj är inställt. Vi är mycket ledsna för detta men allas hälsa är viktigast just nu. I nuläget vet vi inte om det blir ett känsloläger i år.

Årets känsloklubb är igång och här är datumen som är spikade! Vi ses i vår lokal på Ehrensvärdsgatan 4, ett stenkast från Värnhemstorget i Malmö. Ibland har vi aktiviteter på andra platser och går då ut med informationen samma känslobklubbsvecka på Facebook och Instagram. Känsloklubben riktar sig till dig som är 12-25 år, samt dig som har en funktionsnedsättning och/eller har erfarenhet av psykisk ohälsa eller svåra känslor oavsett ålder


Press:

Malmömusiker startar känsloläger, Sydsvenskan September 2018

Känsloläger utforskar det mörka, Lokaltidningen Lund Augusti 2018

Om projektet, Arvsfondens hemsida

Faktumpodden, live från Malmöfestivalen Augusti 2018

Säg det – Sen gör det vinner Framtidens musikpris 2019

Malmöprojekt om psykisk ohälsa kammade hem Framtidens musikpris, Sydsvenskan April 2019

Malmös första känsloklubb öppnar, Maj 2019

Världens första Känslogala arrangeras i Malmö