BOKA TRASSLET

TRASSLET är en föreställning som djupdyker i det som kan vara svårt att sätta ord på. Obekväma känslor och tankar bildar ofta ett trassel där det inte är skönt att vara. Ofta flyr vi, stoppar undan och gömmer trasslet. I vår föreställning försöker vi att inte vara rädda, att tillåta alla känslor, våga vara kvar och utforska, kämpa och leka med trådarna.

Vi sätter ord, bild och musik på det som vi vanligtvis saknar språk för. Oavsett om du har upplevt trasslet eller inte, hos dig själv eller någon annan, kan denna föreställning komma att öppna nya sätt att se på och hantera svåra känslor.

Föreställningen har två delar. I den första delen lyssnar och observerar publiken. I den andra delen djupdyker vi in i karaktärernas känslor och olika situationer med ett modererat samtal där publiken erbjuds att delta.

Av och med: Hannah ”Hanutten” Harvigsson, Jan-Erik Sääf och Caroline Karpinska.

Regi, scenografi och kostym: Karin Lindahl Oscarsson

BOKA GÄRNA VÅR WORKSHOP OCH SKICKA EN FÖRFRÅGAN OM FÖRESTÄLLNING INFÖR 2020. TACK!

Du kan även boka vår WORKSHOP

En workshop som utmanar deltagarna att utforska känslor på ett fysiskt plan. Hur rör sig oro? Vilken färg har depression? Hur låter ångest? Vi jobbar i två timmar med att visualisera känslor och att våga prata om det som är svårt. Denna workshop fungerar utmärkt som ett komplement till föreställningen, för en mindre grupp deltagare, eller som en fristående aktivitet.

PRESS- OCH FÖRDJUPNINGSMATERIAL

Vi ser gärna att du som arrangör ser till att publiken/deltagarna nås av den informationen om TRASSLET och Säg det – Sen gör det som skickas ut i ett samlat dokument efter bokning. Materialet består av presstext, bilder, programblad och ett välarbetat fördjupningsmaterial med ett diskussionsunderlag och verktyg till att jobba vidare med våra frågor efter vårt besök. Materialet går även att ladda ned här nedan.

Säg det – Sen gör det är finansierade av Arvsfonden. Därför kostar det ingenting att boka oss, inom Skåne Län. 

Vill du boka oss? Eller vill du skräddarsy ett arrangemang för din grupp?

KONTAKTA BOKNINGSANSVARIG

karin.oscarsson@abf.se | 0707-16 58 65

PRESSBILDER

TRASSLET TRAILER

LADDA NED AFFISCH

PROGRAMBLAD TRASSLET

PROGRAMBLAD TRASSLET A4

FÖRBEREDELSE OCH FÖRDJUPNINGSDOKUMENT

Filmklipp: FÖRBEREDANDE FRÅGOR

Filmklipp: OM FÖRSTÄLLNINGEN

Filmklipp: KREATIVA UPPDRAG