Hur bryter vi normer med kulturen som verktyg?

Det är onsdag och små tunna solstrålar tränger sig in genom fönstret där jag sitter och skriver. Malmös prognos visar 11 grader men med chans upp till 15 grader under dagen. Sommaren är ett minne blott och projektet växer och knoppas som aldrig tidigare.

Vi har spännande tider framför oss och varvar total upphetsning mellan försök till återhämtning och långsiktig planering. Här är tre tips om vad som händer framöver!

  • MALMÖ Idag, onsdag 18 september: Känsloklubb i vår lokal på Ehrensvärdsgatan 4 i Malmö. Vi ses kl 17.00-19.00 och vi bjuder på fika och jobbar kreativt med känslor. Idag fokuserar vi på att färdigställa verk som vi skapat under klubbtillfällena och forsätter skapa verk som ska bli delar av Känsloklubbens utställning under Gallerinatten nästa helg. Kom och var med!
  • GÖTEBORG Torsdag 26 september: Vår projektledare Karin Oscarsson åker upp till Göteborgs bokmässa och pratar om känslor och minoriteter, samt om hur vi bryter normer med kulturen som verktyg. Det är ett panelsamtal som hålls i ABF’s monter (Monternummer B09:19) torsdagen den 26 september mellan kl 12.00-12.30. Michael Jonsson från ABF är moderater och leder samtalet och Karin från oss på Säg det – Sen gör det samtalar med Lovisa Silfverberg från Gemenskap i olikheter.
  • MALMÖ Lördag 28 september: Vi ställer ut Känsloklubbens verk under Malmö Gallerinatt i vår lokal på Ehrensvärdsgatan 4, under lördagen den 28 september kl 18.00-22.00. Kom och upplev ljud, bild, form, rörelse och smak av känslor och varför inte ta chansen att spela på vårt känslohjul? Evenemang och mer information om Gallerinatten hos oss hittar du här: Känsloklubbens utställning

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply