Semesterhjärna

Visst är det härligt att vara ledig och bara göra det som känns när du vaknar på morgonen? Typ äta chips och bada i havet. Well.. Det är nu ett minne blott. Vi i projektet har haft semester och har snart tagit oss igenom vår första arbetsvecka. Vår semesterhjärna släpper inte riktigt taget om oss men vi är snälla mot oss själva och varandra och påminner oss om att det inte alltid kommer att vara såhär.

Jag får nog säga att vi är rätt vassa ändå. Vi har en ny kollega i projektet som började den 1 augusti. Hon heter Cissi och jobbar just nu med vår hemliga nya guldklimp. Det är sååå spännande! Kan inte vänta på att få berätta mer för er. Vi har också en fantastisk höst att se fram emot med fullbokade föreställningar av Trasslet, en hel del workshops, känsloklubb, Skånes vecka för psykisk hälsa i oktober, känsloläger, filmskapande, Malmö gallerinatt och mycket mycket mer.

Kika gärna in här då och då för lite uppdateringar och använd fliken aktuellt för att vara beredd på allt vi hittar på!

Från vänster: Jan-Erik Sääf, Karin Oscarsson, Hannah Harvigsson, Caroline Karpinska och Magnus Larsson. Turnéteamet som du kanske träffar i höst!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply