TEAMBUILDING

Foto: InFrame Media

Nu är vi tillbaka ifrån några veckor skön semester. I onsdags samlades hela pedagoggruppen för teambuilding och ett heldagsmöte, det fanns mycket att diskutera inför hösten som kommer. Observera att bilderna är ifrån arkivet och inte från i onsdags.

Foto: InFrame Media

Vi tog en återblick på våren och sommaren för att titta över vad vi har åstadkommit. Många möten med spännande samarbetspartners, roliga kickoffer, festivaler och långa samtal om känslor.

Vi är väldigt nöjda hittills men är peppade på att dra igång höstens arbete med den stora föreställningen. Nu börjar arbetet med att analysera allt det material som vi har samlat på oss under våren. Detta ska i sin tur bli en föreställning med musik, monolog och säkerligen lite drama. Under år 2 av projektet ska vi turnéra runt på skolor, arbetsplatser och andra scener för att sprida kunskap och folkbilda. Vi vill uppmana att använda känslolivet till något vackert och kreativt.

Under hösten kommer vi även synas på lite fler olika tillställningar, under fliken ”Aktuellt” kan ni hålla er uppdaterade på kommande evenemang. Sedan kommer det stora känslolägret, tveka inte att anmäla dig! Helt gratis för alla mellan 16-22 år!

Foto: InFrame Media

På eftermiddagen gästades vi av dramaterapeuten och psykologen Maria Johansson. Hon höll en meditation tillsammans med oss och vi pratade öppet om hur det kändes och andra tankar som dök upp. Det blev en fin men också känslofylld stund. Nästan två timmar sprang iväg. Vi avslutade med en kort lek för att släppa på spänningarna.

Nu kör vi!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply