Ett känsloläger som äger

Nu är vi hemma och återhämtade efter en fantastisk och fullspäckad lägerhelg! Vilka bra dagar vi har haft tillsammans med alla modiga deltagare som vågade delta. Vi är fyllda av kärlek, omtanke för våra medmänniskor, inspiration, lust, harmoni, glädje och gemenskap.

Under lägret har vi utforskat känslor med olika kreativa metoder. Vi har försökt trassla ut känslorna, fördjupat oss i var dem kommer ifrån och hur det känns eller ser ut rent fysiskt i kroppen. Vi har fått höra starka livshistorier, spelat musik ur vår föreställning, iscensatt känslor i en dramaövning, utforskat hur dem rör sig och hur dem låter. Vi har jobbat med lera, textil, metall, text och musik. Vi har promenerat i skogen intill, haft morgonyoga och ätit fantastiskt god vegansk mat som vi lagat själva. Vi har gråtit, kramats och skrattat ihop. Som en enda stor kollektiv känslofamilj.

Totalt 16 stycken deltagare, 6 pedagoger, 1 terapeut, 1 gästledare och 1 filmare gjorde helgen magisk. Vi valde att ha med oss vår kontakt Käthe Ivarsson som är författare, föreläsare, terapeut och beteendevetare. Det skapade en trygg stämning och vi var redo att backa upp om känslorna skulle ta över. Redan första kvällen berörde hon oss alla till tårar med hennes egna livshistoria. En väldigt stark start som kompades av livemusik.

Det mest givande under helgen har varit alla gemensamma samtal och diskussioner. Att få dela tankar och erfarenheter med varandra. Många av våra aktiviteter har börjat eller slutat i en cirkel, där allas blickar möts. Det har känts så äkta och betydelsefullt!

Alla deltagare fick varsin goodiebag vid sin ankomst. En tygkasse med texten ”DU HAR INGEN JÄVLA ANING OM VAD JAG BÄR PÅ” designad av Sandy Funk. I kassen låg Hanuttens skiva Säg vad som känns, ett anteckningsblock, en penna, klistermärken, gnuggis och flyers.

Vi kommer inom kort att släppa en film som visar hur helgen såg ut! Stay tuned!

Tills dess, ta hand om er och dem som står er nära!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply