Känslan av tacksamhet!

Nu var det ett tag sedan som vi skrev här. Det har varit många nya förändringar i projektet som har inneburit lite mindre tid vid sociala medier. Nu är vi igång igen och jag tänkte berätta lite om vad vi hittar på.

Just nu har vi en turnéperiod med både vår föreställning Trasslet och workshop med samma namn och åker runt om i Skåne. Och dra mig baklänges vilken fin publik vi möter varje gång! Jag slutar inte förundras över hur kloka, modiga och fina människor vi träffar. Det finns en hel del datum i höst för bokning om din skola, din förening eller arbetsplats skulle vilja boka oss.

Jag känner en djup tacksamhet för att kunna jobba med Säg det – Sen gör det och att jag lär mig så mycket av er alla jag möter och mina kollegor.

Vi har sen i början av Mars hunnit åka till Malmö Latin gymnasieskola, Erikrut Kulturhus i Höganäs, RSMH i Trelleborg, Fridhem Folkhögskola i Svalöv, Arena 305 i Malmö, BOOST, Café Lajvet m.fl.

Jag ser fram emot att fortsätta träffa er och att de som vi har träffat ses snart igen. Håll utkik på bloggen och aktuellt för tätare uppdateringar om vad som händer i projektet. Snart är det helg och vi i projektet ser fram emot lite återhämtning.

/Hannah, Konstnärlig projektledare


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply