Turnépremiär

Igår smygstartade vi turnén med en föreställning för Latinskolans teaterelever här i Malmö. Vi spelade föreställningen i samband med deras temavecka för funktionsvariationer, så det kändes väldigt passande och det var en mycket bra publik att starta med. Eftersamtalet flöt på och tankar om hopp och känslor flödade.

Trasslet spelas med publik sittandes ifrån 4 sidor. Det gör det hela väldigt spännande och nära. Det är kraftfyllt och känslosamt att möta andras blickar och se andras reaktioner under föreställningens berg och dalbana.

Inför turnén har vi även anlitat en tekniker som heter Magnus, han har stenkoll på ljud, ljus, rigg och riv. Det underlättar verkligen för oss och känns väldigt tryggt att ha någon som sitter inne på den kompetensen.

Här har vi hela gänget som ger sig ut med föreställningen! Från vänster: Caroline, Hannah, Karin, Magnus och Jan-Erik! Här ser ni även bussen som vi färdas i, bilen tillhör Magnus och den rymmer all utrustning, tung teknik och scenografi + alla oss!

Hoppas vi ses i vimlet, och tipsa din lokala fritidsgård/mötesplats/arbetsplats att boka TRASSLET! Vi kommer och bjuder på en känsloexplosion som heter duga!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply